Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: nike joyride run flyknit blue void

nike joyride run flyknit blue void 2 months 1 week ago #10525

  • ha22ley
  • ha22ley's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 5
  • Karma: 0

Nike blijft de nieuwe Joyride-technologie uitbreiden met de nike joyride run flyknit blue void in een nieuwe "hyperroze" kleurstelling. Dat felroze wordt gecompenseerd door hints van koningsblauw, zwart en oranje, evenals een witte tussenzool. We zien ook dezelfde rode en blauwe Joyride-kralen als de Run Flyknit, hoewel dit middensilhouet meer een levensstijlschoen is.
Deze nike shox tl white womens komt in echte OG-vorm, met zijn populaire kleurencombinatie van zwart en zilver met hits van rood op de tongen en iconische hieleenheid. Een Swoosh-logo aan de zijkanten maakt het originele ontwerp compleet.
Rapper Travis Scott speelde gisteren tijdens de officiële Nike x NBA-lancering in Los Angeles, stilletjes het podium op in wat volgens hem zijn eigen samenwerking met nike air force 1 dames wit zwart zou zijn. Hoewel die informatie niet door Nike is bevestigd, morste Don C de bonen met een close-up op zijn Instagram-verhaal. De lage bovenkant heeft een canvas-geconstrueerde bovenkant in crème, reflecterende biezen, een witte tussenzool, rubberen buitenzool en verwisselbare Swoosh-logo's.
Deze nike air max 720 black metallic silver komt officieel in 'Carbon Grey'. Dichter kijkend heeft het een gradiëntbovenwerk met zowel lichte als donkere grijstinten, plastic overlays en een zwarte Nike Swoosh aan de zijkant. Andere details zijn een Air Max-unit over de volledige lengte en een doorzichtige buitenzool.
https://www.ridemain.com/
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.143 seconds

Online now

Delhi Expat is a non profit venture aimed at making life easier for the expat community in Delhi. If you feel this is a good resource, and wish to support us, please click below to donate any amount of your choice. Thank you for your support!