Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
What do you do to relax in Delhi? Discuss here!

TOPIC: Adidas Yeezy Boost 350 Schoenen

Adidas Yeezy Boost 350 Schoenen 2 months 1 week ago #10524

Er is de laatste tijd veel gespeculeerd over de verkoop en oplage van Adidas Yeezy Boost 350 Dames/Heren in kindermaten. adidas produceert de schoen niet voor kinderen. Nou, tenzij de naam van je kind North West is. Nori's moeder, Kim Kardashian, brengt vandaag elk debat naar bed door de adidas Yeezy Boost 350-collectie van haar familie te presenteren. Vrijdagavond - tijdens de Givenchy-show op de eerste avond van de New York Fashion Week - debuteerde Kanye West de langverwachte adidas Yeezy Boost 750 "Black" voor een modeverschijnend publiek.Na de alom geprezen release van de Adidas Yeezy Boost 350 Schoenen afgelopen weekend, volgt adidas misschien de monotone grijze optie met een sneeuwwitte weergave die ideaal zou zijn voor winterdragen. Deze adidas Yeezy Boost 350 is uit het statische bovendeel verwijderd dat we al vroeg in de serie hebben gezien, en heeft een meer gestroomlijnd bovendeel in wit, samen met een bijpassende witte tussenzool. We zagen dit paar voor het eerst toen Kim Kardashian ze een paar weken geleden debuteerde. Meer dan dat, Kanye West is echter in dit paar gezien naast de nieuwe adidas-ondertekenaar, James Harden.

Het bovenwerk van Primeknit snijdt zijn neontonen en doorschijnende zijstreep met een gezonde dosis zwarte draad om de geweven textuur te accentueren. Het gooit ook het hiellipje weg, een beweging die bij Adidas Yeezy Boost 350 Goedkoop de standaard is geworden. Glow-in-the-dark zolen boordevol zachte Boost-demping maken de look vervolgens af. De reflecterende versie is precies hetzelfde, behalve de verweven zilveren draad die oplicht onder een felle flits.

Adidas Yeezy Boost 350 Bestellen Het einde van een van de meest productieve maanden van het merk op het gebied van releases nadert, lijkt het erop dat de adidas Yeezy Boost 350 v2 niet echt een pauze kan nemen met de "Yecheil" colorway die al gepland staat voor het komende vakantieseizoen. Gekleed in kop tot teen met iconische zwarte en rode paletten die bijna legendarisch zijn geworden dankzij de basketbalfaam, blijft het paar, dat een zware afwijking is van de aanval van aardetinten, in de trend met een volgende reflecterende upgrade. Zwart lijnt voornamelijk een groot deel van de basis met zijn binnendraden die het grootste deel van de glanzende verbetering dragen, terwijl de gewaagde, bloederige accenttonen recht op het bovenste blok zitten alsof een verbinding met Carnage of the Spider-Man-strips.

De hoofdplannen van Kanye West voor de vakantie-releases van de adidas Yeezy-lijn beginnen te worden onthuld, en het nieuwste paar dat verschijnt is een gedurfde nieuwe versie van de Kopen Adidas Yeezy Boost 350 genaamd de "Yecheil". Yeezy-schoenen - de naam betekent "May God Live" in het Hebreeuws - zijn een opvallende afwijking van eerder gebruikte paletten, omdat ze de normale aardetinten van de lijn afschaffen ten gunste van een multi-kleurenmix. Een eenvoudige zwarte Primeknit dient als basis, maar wordt vervolgens geaccentueerd met aanzienlijke hoeveelheden witte draad, overal aangebracht behalve de zijstreep.

www.indsnkr.com
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.172 seconds

Online now

Delhi Expat is a non profit venture aimed at making life easier for the expat community in Delhi. If you feel this is a good resource, and wish to support us, please click below to donate any amount of your choice. Thank you for your support!