Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Feel free to provide feedback and suggestions here.

TOPIC: Nike M2K Tekno Zwart

Nike M2K Tekno Zwart 4 weeks 1 day ago #10244

  • 9spqiqa
  • 9spqiqa's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0


Nike's Nike Schoenen Heren Sale beroemdste papaschoen, de Air Monarch, beleeft een nieuw leven ingeblazen dankzij de stevige schoenentrend die de afgelopen seizoenen de boventoon voerde. Dat heeft Nike er niet van weerhouden om een ​​van zijn meest iconische silhouetten bij te werken, hoewel het de moderne, trendy M2K Tekno maakt.

De Nike Schoenen Dames Zwart is een fashion-forward silhouet en is de nieuwste release om mee te doen aan de populariteit van 'chunkier' schoenen, met ontwerpkenmerken van Nike's klassieke Monarch 1, die vervolgens zijn geïnjecteerd met technische elementen van de Monarch IV. Een beetje achtergrondinformatie over de Monarch - ze zijn eigenlijk een van Nike's meest populaire en best verkopende schoenen aller tijden - dus wat is een betere schoen om naar te verwijzen en te herinterpreteren voor een nieuwe generatie om te adopteren dan dat? Het is nogal ironisch dat een schoen die ooit in de hokjes werd geduwd voor vaders en P-docenten nu het toppunt van stijl is, maar dat is de immer evoluerende modewereld die ik denk!

De stijgende populariteit van de Nike M2K Tekno Wit heeft consequent brandstof toegevoegd aan de papashaard van de vader, waardoor het geliefde silhouet nu een meer subtiele "Grijs" opknapbeurt krijgt.

De immer populaire Nike M2K Tekno Zwart komt door in een Quickstrike Lux Denim Pack, met twee verschillende kleuren voor alle gemoedstoestanden. De eerste uit het pack is de Black/Bright Critron/Teal, een donker getinte denim met lime-groene panelen, hiellip en Swoosh. De dikke witte tussenzool is voorzien van een buitenzool van rubberblauw om de stijl te voltooien.

https://www.97saleweekly.com/
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.252 seconds

Online now

Latest posts

Delhi Expat is a non profit venture aimed at making life easier for the expat community in Delhi. If you feel this is a good resource, and wish to support us, please click below to donate any amount of your choice. Thank you for your support!